local_offerSale

Armani Code Giorgio Armani for women 75ml

Perfume hebat tanpa kotak wanita
In Stock
RM160.00RM110.00 (31% off)
Quantity
Add to Cart Buy Now arrow_forward
DETAILS

75ml woman.

Serious. Perfume ni dah lama giler tak masuk. Tatau kenapa. Yang pasti armani code woman ni memang best. Macam lady milion tp xder wangi manis yg bingit sangat. Lebih macam acgua di gio woman tapi takder lah stagnent mendatar sangat. Tp sekali lagi serious perfume memang hebat.

BOTOL NAMPAK KECIL TAPI ISI MEMANG DEADLY. ia jenis fun tapi sexy, Easy going tapi misteri. Ada sentuhan citrus oranges bermain dengan warm vanila dan honey. Extra delicious bila ada sandalwood untuk lebih creamy woody yng sexy, Kehadiran sedikit ginger memang membuat perfumeni jadi susah nak 'brain".

MAIN ACCORDS

citrus

white floral

sweet

vanilla

honey

https://f2rus.app.goo.gl/JpSLT

PHOTOS
back to top ⤴