Luna Rossa Prada for men 100ml *

Perfume hebat tanpa kotak Lelaki
In Stock
RM160.00
Quantity
Add to Cart Buy Now arrow_forward
Jan special (- RM20)
Buy any Perfum hebat(no box) and save RM20.00 EACH!
DETAILS

Prada introduces a new masculine fragrance in Sept 2012, named after the sailboat and the sailing team "Red Moon" or Luna Rossa, which participates in the American Cup competitions. The new fragrance, considering its name, draws its inspiration from the world of extreme sailing, prestige, marine nature and passion for innovation and victory.

The composition is developed around the main note of lavender by perfumer Daniela Andrier of Givaudan. Intensity and freshness of accords are emphasized by the use of classical notes in new, innovative ways. Those notes include lavender absolute and bitter orange in the top, clary sage and spearmint in the heart, and ambrette absolute and ambroxan molecule in the base.

Komen Amirperfume:

Jangan pernah berpaling dari prada jika ianya melibatkan feayen dan perfume. Memang prada tau apa yg dia hasilkan. Jarang dengar orang tak suka perfume keluaran prada. Yg ada hanya perfume yg tu lebih best dr yg ni. Tp semua orang suka terutama perfume luna rosa yg simple tapi memberi kesan yg sgt hebat kepada si pemakai. Try sembur perfume ni n org pertama yg akan suka n puji perfume ni pastinya your wife. Byk org bg tau camtu. Dan ramai isteri diluar sana yg pilih perfume ni utk bg kat hubby diorang. Fresh oriental lembut tapi secy dan menggoda, cukup utk melunturkan hati dan menggangu emosi org lain...

MAIN ACCORDS

aromatic

fresh spicy

amber

green

citrus

https://f2rus.app.goo.gl/Y3EB4

PHOTOS
back to top ⤴