Narciso her EDP 100ml women

Perfume hebat tanpa kotak wanita
In Stock
RM160.00
Quantity
Add to Cart Buy Now arrow_forward
BELI 3 LESS RM80
Buy 3 or more Offer of the month and save RM80.00 on 3rd product and above!
up to RM80.00 discount
BELI 2 DISCOUNT RM50
Buy 2 or more Offer of the month and save RM50.00 on 2nd product and above!
up to RM50.00 discount
BELI 1 DISKAUN RM20
Buy any Offer of the month and save RM20.00 EACH!
up to RM20.00 discount
DETAILS

Perfume ni sexy. Musk dalam woman fragrance memang best. Sebab tu ramai yang masih beli body shop perfume walaupon harga RM100 lebih. Mostly diorang guna element musk. NR ni sexy nya menyorok. Anda tau best bila orang suka dekat…yang berani akan tanya…dan anda pasti akan terus purchase perfume ni bila dah habis. Ramai dah terkena. Perfume ni ramai orang kata lembut walaupon hakikatnya white floral tu tak la untuk perfume yang lembut sangat. Ada fruity..ada jugak woody…memang perfume ni memeningkan untuk describe. Anda try baru tau. Harga pasaran…RM4XX. nak tau xx tu berapa, google or pergi kaunter. Kalau yang EDP, base hampir sama tapi ada elemen ROSE. Lagi gila.
3 words untuk NR - Tak Rugi Beli.
2 words - Must Have.
1 word - Superb.

MAIN ACCORDS

musky

rose

patchouli

balsamic

warm spicy

https://url.squarelet.com/BfQC

Harga Pasaran - RM525.00 (Sogo Kuala Lumpur)

PHOTOS
back to top ⤴